picture-taker-umgvze
Even voorstellen:

Ik ben Ton Swagten; getrouwd en twee zoons. Wonend te Vorden in de Achterhoek; een mooie en historische streek om te wonen en werken, met prettige mensen en een gevarieerd landschap.Tuinieren, lekker koken, eten en drinken in goed gezelschap, doe ik graag. Maar ook struinen in de natuur, waaronder kanovaren op de IJssel en op Waddenzee.

Vanuit een korte aanloop in het onderwijs zit mijn passie al ruim 25 jaar in management en communicatie rond uiteenlopende natuur- en duurzaamheidsthema's. Bezig zijn met betrokkenheid bij duurzame initiatieven geeft me veel plezier en genoegdoening.

Als projectleider schakel ik vlot en beweeg soepel tussen de diverse disciplines in een organisatie. Oog voor kwaliteit, prijs en een resultaatgerichte werkwijze vind ik belangrijk. Mijn werkwijze is sterk denkend vanuit de klant, met een creatieve aanpak.
Als manager heb ik een pragmatische aanpak met brede visie. Een coachende leiderschapsstijl past bij mij, waarmee ik mensen weet te inspireren en te activeren. Belangrijke waarden zijn voor mij: loyaal, dienstbaar en verantwoordelijk.

Ik werk bijna 10 jaar als zelfstandig ondernemer.
Daarvoor was ik ruim 20 jaar werkzaam bij diverse organisaties (IVN Utrecht, Klimaatverbond, gemeente Enschede, Milieucentrum Harderwijk) als manager, coördinator of projectleider.

Vanuit mijn drive om betrokkenheid bij de leefomgeving te stimuleren en burgerinitiatieven te ondersteunen, heb ik tot 2015-2020 veel ervaring opgedaan als adviseur bij de Koninklijke Nederlandse HeideMaatschappij (KNHM), afdeling Gelderland.

Na een lerarenopleiding (biologie en natuurkunde) heb ik mij verder ontwikkeld via een managementopleiding en diverse trainingen en cursussen (marketing, communicatievaardigheden, mediatraining, projectmatig werken, veranderingsmanagement, INK-managementmodel).

Niet vergeten om mijn portfolio te bekijken. Ik zie uit naar onze kennismaking!